Üstyapı çalışmaları sürüyor
Bingöl Belediyesince doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip edilen yolların onarımı ile kentin muhtelif cadde ve sokaklarında başlatılan üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Üstyapı çalışmaları sürüyor

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, bahar ayıyla birlikte startı verilen üstyapı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, “Recep Tayyip Erdoğan ve Saray Mahallesi’ndeki çalışmalarımız büyük oranda tamamlandı. Kültür Caddesi’nde asfalt çalışması ve bazalt tamiratı, Yenişehir Mahallesi’nde kilitli parke taşı, asfalt ve bazalt çalışması, Yeşilyurt Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde Asfalt, kilitli parke taşı ve onarım çalışmaları devam ediyor. Yeni Mahalle’deki üstyapı çalışmaları da en kısa sürede başlayacak” denildi.

Geçen yıl başlayan çalışmalar kapsamında mahallelerdeki yol ve kaldırımların onarıldığı, imara yeni açılan yollarda çalışmalar yapıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Geçen yıl ihalesi gerçekleştirilerek başlanılan üstyapı çalışmaları kapsamında Kültür Mahallesi ile İnalı Mahallesi’nde imara yeni açılan yerleşim alanlarının altyapısı ve üstyapısı tamamlandı. Kültür Mahallesi’ndeki bazı cadde ve sokaklardaki çalışmalar tamamlandı. Saray Mahallesi ve Düzağaç bölgesinde asfalt ve parke taşı çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Yeşilyurt Mahallesi’nde kilitli parke taşı çalışmaları yapıldı. Sanayi sitesinde asfalt çalışması yapıldı. Kent genelinde muhtelif cadde ve sokaklarda yol kaldırım kanalizasyon yapım işleri yapılacak. Gereken güzergâhlarda istinat duvarı veya taş duvar yapılacak. İlimizde devam eden doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip edilen yollarımız eş zamanlı olarak onarılıyor.”

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-