Ali Bayram; “Belediye denetlenecek yerleri denetlesin”
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram, belediye tarafından yapılan denetimlerin göstermelik olduğunu ve esas denetlenmesi gereken yerlerin denetlenmediğini söyledi. Bayram, “Gelsinler ben onlara denetlenecek yerleri özellikle iftardan sonra göstereyim. İftardan önce açık birkaç esnaf var gidip onları denetleyerek denetim yapılmış olmuyor “dedi.
Ali Bayram; “Belediye denetlenecek yerleri denetlesin”

Belediyenin denetleme yapıyoruz diye tüm yerel gazetelerde haber yaptığını kaydeden Bayram, “Belediye Ramazan denetimleri yapıyoruz diye haberler yapıyor. Seçim dönemidir kimseleri incitmek istemiyoruz. Fakat Belediye denetleyecekse iftardan önce ve iftardan sonra denetlenecek yerler var. Açılan resmi ve ruhsatlı yerleri denetlemekle olmuyor. Keşke düzgün bir denetleme yapılsaydı da çıkıp teşekkür etseydik. Asıl işlerle uğraşmak yerine ilgilendirmeyen işlerle uğraşınlar ancak. Bayram gelecek, Ulu Camii önü, ana caddelerde yabancı esnaf gelecek mal satacak parayı da alıp gidecek. Bizim esnafımız yine kan ağlayacak. İftardan sonra çıkın da şehrin kepazeliğini görün. Bari esnafı denetledik diye haber yaptık demeyin. Pislikten geçilmeyen yerleri denetleyin de önce sonra esnafı denetleyin. İnşaat yapılıyor ona lafımız yok ama inşaatlar yol işgal ediyor. Kaldırımı başkası işgal etmiş. İşgal konusunda Türkiye’de örneği olmayan bir şehirdir “dedi.

“Trafik her zamanki gibi Allah’a emanet”

Trafikle ilgili de herhangi bir girişimde bulunulmadığını kaydeden Bayram, “Teravihe zor yetişiyor vatandaşlar trafikten. Bari trafiği rahatlat. Çukurları denetlesin. Görmüyorlarsa çukurları ben gösteririm. Çukur yok diyorlarsa 600- 700 çukur göstereceğim. Çukurları doldurdum diyemezsiniz. Her bir çukur var vatandaşın arabası girince benim ciğerim yanıyor. Allah’tan korksunlar. Bir kamyon asfalt yeterli olur bunları kapamaya o da mı yok? Üç-beş kişi orayı burayı gasp ediyor çıt yok trafik kilitleniyor çıt yok, teravihe gidecek zavallı bayanlar yürüyecek yer bulamıyor. Biz Ramazan’dır seçimdir diye ses çıkarmayalım dedik ama onlar başarısızlıklarını hizmet gibi haber yaparlarsa biz de konuşuruz” ifadelerini kullandı.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-