Klavye Kurslarında Yazın Ara Yok
Standart Türk Klavyesi ve Bilgisayarda hızlı klavye kullanımı kurslarını 3 yıldır aralıksız olarak veren Bingöl Halk Eğitim Merkezi, talepler doğrultusunda kursların yazın da verileceğini açıkladı.
Klavye Kurslarında Yazın Ara Yok

Özellikle Zabıt Kâtipliği yapmak isteyenlerin ilk durağı olan klavye kurslarında bugüne dek 500 kursiyere sertifika verildiği ifade edilirken bu kursiyerlerden birçoğunun da zabıt katibi sınavlarında başarılı olduklarının altı çizildi.

Halk Eğitim Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi;

2015 yılı itibariyle Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde açmış olduğumuz standart Türk klavyesi- bilgisayarda hızlı klavye kullanımı kursumuz yaz ayında da derslere devam edecektir. Yaklaşık 500 kursiyerimize M.E. B onaylı sertifika verilmiş olup, birçok kursiyerimiz Adalet Bakanlığının açmış olduğu zabıt kâtipliği kadrolarına yerleşmiştir. Kursa başvuru işlemlerimiz bingolhem.gov.tr sayfamızdan online başvuruyla alınmaktadır. Hem bilişim hem iletişim şiarıyla devam ettiğimiz derslerimize sizleri de bekliyoruz. Kurslarımız yıl boyunca devam edecektir.

 

-Standart Türk Klâvyesi Kursumuz Toplam 108 Saatir.

-Bilgisayarda Hızlı Klâvye Kullanımı Kursumuz Toplam 72 Saattir.

Not: Kurs Saatleri ve Günleri kursiyerlerin tercihine göre belirlenecektir.”

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-