HÜDA PAR Karlıova'da seçim bürosunu açtı
Bingöl Karlıova ilçesinde Seçim bürosu açılışında konuşan HÜDA PAR Bingöl Milletvekili Hamdullah Tasalı, siyasetin menfaat ve çıkar için yapılmaması gerektiğini belirtti.
HÜDA PAR Karlıova'da seçim bürosunu açtı

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı, seçim bürosu açılışını yaparak, milletvekili adaylarını düzenlediği basın toplantısıyla Karlıova halkına tanıttı.

Karlıova’da düzenlenen seçim bürosu açılışında milletvekili adayları Hamdullah Tasalı, Yüksel Bingöl ve Fuat Sönmez kamuoyuna tanıtıldı. Programa, HÜDA PAR Milletvekili adaylarının yanısıra Bingöl İl Başkanı Vekili Orhan Açıkbaş, il teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Aday tanıtım programında konuşan HÜDA PAR Bingöl Milletvekili adayı Tasalı, HÜDA PAR olarak, “Önce İnsan, Öncelik Adalet” şiarıyla siyaset sahnesinde yerini aldıklarını belirterek, Karlıova halkından destek talebinde bulundu.

 “Siyasetimizi Kur’an ve Sünnet merkezli yürütüyoruz”

Tasalı, “HÜDA PAR olarak siyasete yola çıkarken Parti programımızda, Kur’an’ı ve Resulullah Aleyhissalatu Vesselam'ın sünnetini,  Raşid halifelerin yolunu kendimize örnek almışız,  onlar bizim şiarımızdır. Onlar bizim kaynağımızdır. Onlar bizim öncülerimizdir. Bundan ötürü biz doğruluğu, hakkı, adaleti Kur'an merkezli olarak işliyoruz ve siyasetimizin merkezine de “önce insan öncelik Adalet” diyoruz. Zira İnsan Allah'ın yeryüzünde yarattığı en şerefli varlıklardandır.” dedi. 

“siyaset menfaat ve çıkar için yapılmamalı”

Siyaseti kimileri tarafından bir menfaat aracı olarak kullanıldığını vurgulayan Tasalı şunları söyledi:

“Günümüzde İnsanı insan eden değerlerden soyutluyorlar, onun için HÜDA PAR olarak, “Önce İnsan, Öncelik Adalet” diyoruz.  Tüm insanları yaratılışta kendimize denk görüyoruz. Dolayısıyla biz siyasetimizde adaleti, ön plana çıkarıyorum. menfaat ve çıkara dönmüş olan siyaset her şeyi kendine istiyor ve siyaseti bir yere varmak için kendine basamak olarak kullanıyor.  Kendi dışındaki insanları ötekileştirmek suretiyle, insanları ayrıştırarak dışlıyor, düşman ediyor bu şekilde hem halkın emeğini hem halkın iradesini çalıyor. Bunun neticesinde kendisine bir yer ediniyor, bir saltanat ediniyor ve dolayısıyla diğer bütün insanların hakkını hukukunu çiğniyor. Biz böyle bir Siyaset anlayışına karşı mücadele edeceğiz.  Biz bunun için siyaset yapıyoruz.  Biz Siyasette insanları ötekileştirmeye ve dışlanmayı uygun görmüyoruz.”

“İnsanlık ve adalet mücadelemizi en yüksek perdede yapmış olacağız”

İnsanı ve adaleti merkeze alan bir siyaset geliştirdiklerini ifade eden Tasalı, “Bingöl’ümüze, ülkemize ve İslam ümmetine hizmet etmeye adayız. Bu yolda hep beraber, birlikte, bizimle olursanız, insanlık ve adalet mücadelemiz daha da büyüyecek ve bizler sizlerin desteklerinizle Ankara'ya gittiğimizde İnşallah hem yerelde hem de genelde insanlık ve adalet mücadelemizi en yüksek perdede yapmış olacağız. Tabi ki bu sizin desteklerinizle olacak.” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından seçim borusunun açılışı yapılarak, ilçedeki esnaf ziyaret edildi.  HÜDA PAP Karlıova teşkilatının halka yönelik vermiş olduğu iftar programı ardından Tasalı ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı. 





Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-