Hamdullah Tasalı'dan teşekkür mektubu
Hüda Par Bingöl Millet Vekili adayı Hamdullah Tasalı Bingöl Halkına teşekkürlerini iletti
Hamdullah Tasalı'dan teşekkür mektubu

Öncelikle 24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni eder. Seçim sonuçlarının özlem duyduğumuz huzura, barışa, kardeşliğe ve adaletin tesisine vesile olmasını yüce Allah’tan diliyoruz.

Hiç şüphesiz ilimizde seçimlerin olaysız, sükûnet ve nezaket içerisinde geçmesi hepimizi memnun etmiştir.

Son yılların en sakin ve en huzurlu seçimini geride bıraktık. Bundan dolayı BİNGÖL’ü tüm hemşerilerimizi tebrik ediyoruz.

İnsanı ve adaleti merkeze alan halka hizmet anlayışımız ve yapıcı muhalefetimiz bundan sonrada devam edecektir.

Hiç şüphesiz bu seçimlerde de halkımızın bize olan güveni ve teveccühü artmıştır. Bu güven ve teveccühe layık olmak için siyasal alanda mücadele etmeye devam edeceğiz. Yapıcı muhalefet

Tüm olumsuz şartlara rağmen kıt ve helal imkânlarla bir seçim kampanyası yaptık. Hamdolsun başarılı olduk. Hiç şüphesiz bu başarıda tüm üyelerimizin payı çok büyüktür. Maddi ve manevi desteklerini seferber eden genç, yaşlı, bayan ve erkek tüm arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz.  HÜDA PAR, gün geçtikçe halkımızın destekleriyle daha çok büyüyüp umut vadedecektir.

24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçim sonuçlarının Bingöl’ümüz için için hayırlı olmasını diliyor ve halkımızın Bingöl’ü temsilen Meclise gönderdiği üç Milletvekillini de tebrik ediyoruz. Tüm Bingöl’lü hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

 

HAMDULLAH TASALI

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-