Yaşamspor Avrupa Yolcusu
Bingöl Belediyesi Yaşamspor Kulübü, 3 milli sporcuyla Avrupa Atletizm Şampiyonası’na katılacak.
Yaşamspor Avrupa Yolcusu

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, Almanya'nın başkenti Berlin'de 7-12 Ağustos’ta yapılacak Avrupa Atletizm Şampiyonası’na Yaşamspor’dan 3 milli sporcunun katılacağı belirtildi.

Atletizm müsabakalarında birçok başarıya imza atan Yaşamspor’un Avrupa Şampiyonasına hazırlandığı belirtilen açıklamada, “Maraton branşında Kulübümüzün milli sporcuları Yavuz Ağralı, Üzeyir Söylemez ve Ömer Alkanoğlu ülkemizi ve ilimizi temsil edecektir. Geçmiş dönemlerde düzenlenen atletizm müsabakalarında birçok başarıya imza atarak kulübümüzü gururlandıran sporcularımız, Avrupa Şampiyona’sında da ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelen gayreti gösterecektir” denildi.

“Altyapıda önemli başarılara imza atıldı”

Kariyerine birçok başarı sığdıran Yaşamspor Kulübü’nün altyapıda yetiştirdiği sporcularla da birçok başarıya imza attığı belirtilen açıklamada, “21 Temmuz 2018’de İzmir’de düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu Olimpik Deneme Yarışmalarında Kulübümüz sporcularından Bedirhan Alpagu, Yüksek Atlama branşında 2 metre atlayarak Türkiye 1’incisi oldu. 19 Mayıs 2018 tarihinde Denizli düzenlenen Okullararası Atletizm Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Recep  Kenber 800 metrede Türkiye 1’incisi olmuştur. Bu başarıyla her iki sporcumuz da Türkiye Hazırlık Olimpiyat Merkezi (THOM) barajını aştı. Başarılı sporcularımıza Fenerbahçe ve ENKA Spor Kulüplerinden transfer teklifi geldi. Kulübümüz bu teklifleri en iyi şekilde değerlendirecektir” denildi.

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-