Sokak basketboluna yoğun ilgi
Bingöl Belediyesi ile Basketbol Bingöl Temsilciği işbirliğinde düzenlenen sokak basketbol turnuvasına yoğun ilgi gösterildi.
Sokak basketboluna yoğun ilgi

Bingöl Belediyesi ile Basketbol Bingöl Temsilciği işbirliğinde, Hükümet Konağı önünde 30 takımın katılımıyla gerçekleştirilen sokak basketbolu turnuvasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

28 Temmuz Cumartesi günü ikinci tur ve çeyrek finaliyle başlayan turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Bingöl Valisi Ali Mantı ile Belediye Başkanı Yücel Barakazi turnuvayı izleyerek sporculara başarılar diledi. Vatandaşlarca keyifle izlenilen turnuvanın ilk günü final ve yarı final oynayacak takımların belirlenmesiyle sonra erdi. 29 Temmuz Pazar günü ise yarı final ve final müsabakaları oynandı. Kıyasıya yarışan takımlardan ilk üçe girenlere madalya ve kupa verildi.

Turnuvası sonrası açıklama yapan Basketbol İl Temsilcisi Yaşar Arığtekin, “Düzenlemiş olduğumuz 3+3 sokak basketbolunu Bingöl Belediyesi sayesinde yaptık. 120 sporcu ve 30 takım ile elemelerimizi tamamladık. İki gün boyunca süren müsabakalarda fair play ön plandaydı, bu konuda tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Amacımız basketbolu sadece spor salonlarında değil, sokakta da gençlerimize sunmak” dedi.

Turnuvayı birincilik ile bitiren Bazer Brothers takım oyuncuları ise,“ Bingöl Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 3+3 sokak turnuvasında Bazer Brothers olarak katıldık ve şampiyon olduk. Güzel maçlar oynadık, güzel galibiyetler aldık. Bingöl adına çok güzel bir turnuva oldu. Biz gençler, sürekli böyle aktivitelere ihtiyaç duyduğumuzu yapmış olduğumuz ilgi ve katılım ile bir kez daha gösterdik. Öncelikle Valimiz Ali Mantı’ya ve Belediye Başkanımız Yücel Barakazi’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sürekli bu tür organizasyonların yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-