Mantı'dan Ilıcalar Beldesine ziyaret
Bingöl Valisi Ali Mantı, bir dizi gözlem ve incelemelerde bulunmak üzere Ilıcalar Beldesini ziyaret etti.
Mantı'dan Ilıcalar Beldesine ziyaret

 Vali Mantı'nın hafta sonu Ilıcalar Beldesine yaptığı ziyaret programı esnaf ziyareti ile başladı. Esnafa ‘hayırlı ve kazançlı’ alış-veriş dileklerinde bulunan Mantı, daha sonra bir kıraathanede Ilıcalar Beldesi sakinleri ile bir araya geldi.


Mantı burada yaptığı konuşmada ‘Birlik ve beraberlik’ vurgusu yaparak şunları söyledi:


 ‘Her karışı ayrı güzel olan bir ülkemiz var. İnsanı ve doğal güzellikleri iftihar edeceğimiz zenginliklerimiz var. Bingöl’ümüz ve değerli hemşehrilerimiz de bu güzelliklerin bir parçası. Kaplıca tesisleri ile Ilıcalar Beldemiz de bu tablo içinde bir yıldız gibi parlıyor ve inşallah parlamaya da devam edecektir. Türkiye’nin dört bir yanından şifalı sularımız için gelen konuklarımızı duymak gerçekten mutluluk ve gurur verici.

  İnsanımız sıcaklığı ve samimiyeti ile gerçekten ayrı ve eşi bulunmaz bir değeri temsil ediyor. İyilikleri ve doğruları arttırıp yaymak adına her birimiz birer kültür elçisi misali sorumluluk almalıyız ve bu ahlaki değerleri yarınlara taşımalıyız. 

 Ülkemizin ve milletimizin menfaatine olanı gözetmeli, birlik ve beraberliğimizden ödün vermemeli, bu cennet vatanı içeriden ve dışarıdan gelebilecek hain saldırılara karşı omuz omuza korumalıyız’.

 Daha sonra Ilıcalar Belediye Başkanı M. Akif Günerigök, ‘Ilıcalar Ekonomik Sosyal ve Kentsel Yaşam kalitesinin Arttırılması Projesi’ hakkında Vali Mantı’ya bilgi verdi.

 İncelemeler esnasında proje kapsamındaki inşaat alanında çalışan işçilere ‘kolay gelsin’ diyen Vali Mantı, işçilerin öğle yemeği teklifini kabul etti. Vali Mantı ile keyifli bir sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-