“Maden sokağı komple yeniledik”
Belediyenin basınla paylaştığı metinde il genelinde üstyapı çalışmalarına ağırlık verildiğini ve bu kapsamda maden sokak yollarının ve kaldırımlarının kilitli parke taşıyla döşendiği aktarıldı.
“Maden sokağı komple yeniledik”

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Fen İşleri Müdürlüğünce kent genelinde sürdürülen üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip edilen yolların onarımı ile kentin muhtelif cadde ve sokaklarında çalışmaların yürütüldüğünü kaydeden Barakazi, imara yeni açılan bölgelerde altyapı ve üstyapı çalışmalarının titizlikle yapıldığını söyledi. Bu yıl içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında da hem doğalgazdan bozulan yollar onarılıyor hem de birçok mahallemizde eş zamanlı olarak kilitli parke taşı, asfalt ve bazalt çalışması yürütülüyor. Mezarlıklarımıza giden yollar da kilitli parke taşıyla yenileniyor. Bunların yanı sıra altyapı çalışmalarımız da devam ediyor. İnalı Mahallesi’nde İmara yeni açılan bölgeler ile Bahçelievler Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmalarımız sürüyor.”

“Maden sokak yenilendi”

 Üstyapı çalışmaları kapsamında çarşı merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Barakazi, Maden Sokak’taki yol ve kaldırımların yenilendiğini belirtti.

Barakazi, “Maden Sokak’ta kapsamlı bir çalışma yürüttük ve bağlantı yollarıyla birlikte komple yeniledik. Yol ve kaldırımlar kilitli parke taşıyla döşendi. Onarım ve bakım çalışmaları titizlikle gerçekleştirildi. Maden Sokak esnafımıza sabır ve yardımlarından dolayı da teşekkür ediyorum. 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-