Başarılı atlet Ukrayna yolcusu
Bingöl'lü başarılı sporcu Bedirhan Alpağu, 22 Eylül 2018 tarihinde Ukrayna’nın Luts kentinde düzenlenecek olan Uluslararası Yıldızlar U18 yarışmasında yüksek atlama branşında ülkemizi temsil edecek.
Başarılı atlet Ukrayna yolcusu

Bingöl ili atletizm sporcularından Bedirhan Alpağu bu sezona Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’nda yüksek atlama branşında yaptığı 1.82 lik derecesi ile Türkiye İkinciliğini elde etmeyi başardı. Ayrıca Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü bünyesinde katıldığı yarışmalarda derecesini kademeli bir şekilde geliştiren Alpağu, 21-22 Temmuz 2018 tarihlerinde İzmir Olimpik Deneme Yarışmaları’nda 2.00 atlayarak Türkiye şampiyonu oldu. Ankara’da düzenlenen 1. Orhan Altan Atlamalar Atletizm Yarışmalarında ilimizi temsilen katılan Alpağu, 2.05 atlayarak Türkiye Şampiyonu oldu ve Milli takıma seçildi.

 Başarılı sporcu Alpağu 22 Eylül 2018 tarihinde Ukrayna’nın Luts kentinde düzenlenecek olan uluslararası U18 yarışmalarında yüksek atlama branşında ülkemizi temsil edecek. 

 Yarışma öncesi il müdürlüğüne ziyaret

 Alpağu’nun antrenörlerinden Ahmet Demir ve atletizm il temsilcisi Osman Orman Ukrayna’da düzenlenecek olan uluslararası U18 yarışmaları öncesinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan’ı makamında ziyaret ettiler. Arıkan, Alpağu ve antrenörlerini kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-