Üniversitenin güvenlik tedbirleri konuşuldu
Bingöl Üniversitesi ve Yüksekokulları’nın güvenlik sorunlarının görüşüldüğü ‘Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’ yapıldı.
Üniversitenin güvenlik tedbirleri konuşuldu

 Bingöl Valimsi Ali Mantı başkanlığında, Bingöl Üniversitesi ve Yüksekokulları’nın güvenlik sorunlarının görüşüldüğü ‘Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’ yapıldı.

 Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Mantı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcısı Tanet Bolat, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Yunus Budak katıldı.

 Üniversite Güvenlik Toplantısı İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Levent Okyay’ın asayiş ile ilgili sunumu ile başladı. Yeni eğitim ve öğretim döneminde alınan ve alınacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıda ana başlıklar ile asayiş, ulaşım ve barınma konuları ele alındı. Ayrıca Bingöl Belediyesi tarafından Pir Ali Öğrenci Yurdundaki 1600 öğrencinin servislerce üniversiteye transit ulaşımlarının gerçekleştirilmesi kararı alındı.

 Toplantıda konuşan Mantı, üniversite ve yüksekokullar ile ilgili tüm sorunları ve talepleri değerlendireceklerini söyleyerek; “İlimiz ve gençlerimiz için huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi amacıyla elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlgili kurumlarımızla gereken bütün tedbirleri alacağız. Bu konuda vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretim üyelerimiz rahat olsunlar. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının huzur içinde geçmesini diliyorum” dedi.

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-