Vali Mantı’dan kurum ziyaretleri
Vali Mantı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumlar hakkında bilgi aldı.
Vali Mantı’dan kurum ziyaretleri

Bingöl Valisi Ali Mantı, kurum ziyaretlerine devam ediyor. Vali Mantı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumlar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerine ilk olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ziyareti ile başlayan Vali Mantı, İl Müdürü Burhan Bahadır’dan kurumun çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Kurum çalışanları ile bir araya gelen Vali Mantı, personel ile sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuştu.

Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğünü ziyareteden Vali Mantı, İl Müdürü M. Emin Gündoğdu,’ndan kurum hakkında bilgi aldı. Kurum ziyaretleri kapsamında son olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu Bingöl İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Mantı, burada İl Müdürü Yunus Budak ve müdür yardımcıları tarafından karşılandı. Yunus Budak, yurtlardaki öğrenci kapasiteleri ve mevcut durum ile yeni eğitim-öğretim yılında Bingöl’e  gelen öğrenciler hakkında bilgi sundu.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-