PTT’den öğrencilere "Yeni Eğitim Yılı" yardımı
PTT Bingöl Başmüdürlüğünce, Şehit Mustafa Gündoğdu İlkokulu ve Garip Köyü İlkokulu’nda ‘Yeni Öğretim Yılı’ kampanyası çerçevesince hediyeler dağıtıldı.
PTT’den öğrencilere

PTT Bingöl Başmüdürlüğünce,  ‘Yeni Öğretim Yılı’ kampanyası çerçevesinde Bilgi Çağına Notlar kitabı ve PTT çantaları Şehit Mustafa Gündoğdu İlkokulu ile Garip Köyü İlkokulu dağıtımı yapıldı. 


PTT Bingöl Başmüdürlüğü tarafından paylaşılan metinde: '23 ekim 1840 yılında kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketimiz yaklaşık 2 asır boyunca zamandır ilk kurulduğu günkü heyecanla, aynı azim ve kararlılıkla çalışan PTT, geçmişi Osmanlı İmparatorluğu dönemine uzanan mirasımızdır. İki asra yaklaşan yaşına rağmen değişen ve gelişen şartlara ayak uydurabilmiş, teknoloji çağında kendini yenileyebilen kurumlardan olmuştur.

Şirketin kurumsal imaj ve marka algısının oluşturulması ve pekiştirilmesi için PTT Genel Müdürlüğümüzce ülke genelinde başlatılan yeni öğretim yılı kampanyası çerçevesinde, Bilgi Çağına Notlar kitabı ve Ptt çantaları Bingöl PTT Başmüdürlüğümüze gönderilmiştir.' ifadeleri yer aldı.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-