Vali Mantı'dan İŞGEM’e ziyaret
Bingöl Valisi Ali Mantı, Bingöl İŞGEM müteşebbisleri ile buluştu. Bingöl İŞGEM toplantı salonunda geçekleşen buluşmaya Vali Mantı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi’de katıldı.
Vali Mantı'dan İŞGEM’e ziyaret

Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İş Geliştirme Merkezi'ni (İŞGEM) ziyaret etti.

Gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan İŞGEM Müdürü Cüneyt Çalık, 1 Temmuz'da resmi faaliyete başlayan İŞGEM'de yüzde 80 doluluk oranına varıldığını söyledi.

İŞGEM ile belirledikleri hedefe yaklaştıklarına vurgu yapan Vali Mantı ise; “Bingöl İŞGEM özelindeki hedefimiz ilimize bir örneklik yaşatmak idi. Hamdolsun hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. İŞGEM'in yaratacağı iş disiplini, iş ahlakı, iş sürekliliği gibi artı dışsallık diğer sektörleri de etkileyecektir. Yetkili arkadaşlarımızın kısa bir sürede güzel işler başardıklarını gözlüyoruz. Girişimcilerimizin bu imkânı değerlendirmeleri bizleri mutlu ediyor. Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik kuşatılma karşısında bu teşebbüsleri ziyadesiyle önemsiyoruz. İŞGEM yatırımı inşallah yarınlardaki projelerimiz için ufuk olacaktır. Dileğimiz Bingöl'ümüze iyi bir örnek olmaktır. Bu vesile ile çalışanlarımıza ve kiracı müteşebbislerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bütün işlikleri tek tek ziyaret eden Vali Mantı, burada müteşebbis kiracılardan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Mantı, programın sonunda asfalt çalışması tamamlanan İŞGEM yolunda incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık'a zamanında tamamlanan çalışmalar için teşekkür etti.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-