“Bingöl Engelliler Meclisi” kuruldu
Engelliler Konfederasyonu Başkanı öncülüğünde 52 İlde oluşturulacak olan “Engelliler Meclisi” çalışmalarına Bingöl’de start verildi.
“Bingöl Engelliler Meclisi” kuruldu

Engelliler Konfederasyonu Başkanı Av. Turhan İçli öncülüğünde AB delegasyonu tarafınca desteklenen proje kapsamında; 52 İlde oluşturulacak olan “Engelliler Meclisi” çalışmalarına Bingöl’de start verildi.

Yapılacak çalışmalar ile tüm engellileri kapsayan meclis, her ilde ayrı ayrı kurulup Genel Meclis  adı altında merkezi Ankara’da bulunan Engelliler Meclisi’nde periyodik olarak toplanıp, illerde faaliyet gösteren meclis üyelerinin raporlarını değerlendirerek;  çözüm noktasındaki sorunları yetkili  kurumlara iletecek ve böylece çalışmalar sürdürülecek.

“Engelliler Meclisi” projesi kapsamında  Bingöl’de bir araya gelen engelli dernekleri temsilcileri ile yapılan görüşmeler sonucunda “Bingöl Engelliler Meclisi” kuruldu. İl meclis başkanı Bingöl Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Bahattin Tüz  seçilip, İl temsilciliğine ise Mücahid KORKUTATA getirildi.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-