Yaya yolu düzenlenmeyi bekliyor
Çarşı merkezinden Karşıyaka bölgesine geçmek isteyen vatandaşların yoğun olarak kullandığı yaya yolu eğimin fazla olmasından dolayı şikayet konusu olmaya devam ediyor.
Yaya yolu düzenlenmeyi bekliyor

Çarşı merkezinden Karşıyaka bölgesine geçmek isteyen vatandaşların yoğun olarak kullandığı yaya yolu eğimin fazla olmasından dolayı şikayet konusu olmaya devam ediyor.  yaşlı ve engelli vatandaşların yolu kullanması ise  çok daha zor ve tehlikeli. Konuyla ilgili Whatsapp hattımızdan bize ulaşan vatandaşlar duruma tepki göstererek Belediyenin yaya yolunda eğimi düşürme ile ilgili çalışma yapmalarını istediler.

Hacı Hıdır Camii mevkiinden başlayarak Karşıyaka Mahallesine kadar devam eden yaya yolu her gün  yüzlerce vatandaş tarafından kullanılıyor. Ancak yolun yokuş olması nedeniyle insanlar yolu inip çıkmakta oldukça zorlanıyor. Özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlar,  eğiminin fazla olmasından dolayı yolu  kullanamıyor, yolu mecburen kullanmak zorunda kalan engelli vatandaşlar ise tehlikeli bir şekilde rampayı aşmaya çalışıyorlar.

Her gün yüzlerce kişinin bu yolu kullandığını belirten vatandaşlar, yolda gerekli düzenlemelerin yapılmasını istiyor.


Olması gereken:




Örnek bir proje:


Bingöl'deki hali:


Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-