Artar Belediye Başkanı adaylığını açıkladı
Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde adaylığını ilk olarak açıklayan isim Muzaffer Artar oldu. Genç Belediye başkanlığına bağımsız aday olduğunu kaydeden Artar, Genç’in yeni ufka ve hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.
Artar Belediye Başkanı adaylığını açıkladı

Türkiye 31 Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere kilitlenirken, Genç ilçesinde belediye başkanlığına adaylığını ilk olarak açıklayan Muzaffer Artar, seçime bağımsız aday olarak katılacağını söyledi.

Yerel seçimlerde Genç Belediyesi Başkanlığına bağımsız adayı olan Muzaffer Artar, ilçenin sorunlarını yakından bildiğini ve başkan olması halinde bunların çözümüne yönelik çalışmaları ciddi bir şekilde yürüteceğini söyledi. 1999’dan beri aktif siyaset içerisinde yer aldığını aktaran Artar, siyasi hayatı Saadet Parti Genç ilçe Teşkilatı üyeliği ve AK Parti Genç İlçe Teşkilatı kurucu üyeliğinde bulunmasıyla yaşadığını belirtti.

Muzafer Artar Kimdir?

5 Eylül 1981 tarihinde Genç ilçesine bağlı Keklikdere Köyü’nde doğdu. İlk orta ve liseyi Genç ilçesinde okudu. Serbest piyasada çalışırken 1999 Saadet Partisi genç İlçe Teşkilatı üyeliği, 2001 kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi Genç İlçe Teşkilatı kurucu üyeliğinde bulundu. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Genç ilçesi İl Genel Meclis üyeliğine aday oldu. AK Parti Genç İl Genel Meclisi 1 Asil yedek adayı olarak belirlendi. Artar, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Kategori: Genç
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-