Enflasyonla mücadeleye bir destekte Bingöl Bilet'ten
Enflasyonla Mücadele kampanyasına bir destek de Bingöl Bilet Online Uçak Bileti Sistemi’nden geldi.
Enflasyonla mücadeleye bir destekte Bingöl Bilet'ten

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, geçen hafta salı günü açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'na bir destek de Bingöl Bilet’ten geldi.

İnzar Turizm bünyesinde hizmet veren Bingöl Bilet yaptığı açıklamada, “Bingöl’ümüzün ve ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına destek olabilmek adına hükümet tarafından yapılan çağrı bizleri de harekete geçirmiştir. Bingöl’ün ilk ve tek uçak bileti sistemi olan Bingöl Bilet ile özelde Bingöllülere, genelde ise tüm Türkiye’ye internetin en ucuz uçak biletini sunma adına fiyatlarımızda indirime gittik. Uçak bileti sistemimiz üzerinden rezervasyonu yapılacak yurtiçi ve yurtdışı tüm biletleme işlemlerinde komisyon oranımızı sıfıra indirdik. Ayrıca Havayolu firmaları ile görüşerek biletleme hizmet ücretlerimizi bir TL’ye sabitledik. Ayrıca büromuzdan alınan uçak biletlerinde yüzde 10 indirim de uygulanmaktadır. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) verilerine göre Doğu ve Güneydoğu’nun yolcu kapasitesi en hızlı artan şehri Bingöl olmuştur. www.bingolbilet.com web sitemiz üzerinden internetin en ucuz uçak biletini Bingöllülerin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz.

Bu doğrultuda, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı, yılsonuna kadar uçak bileti fiyatlarını sabitleyerek, destekleyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Enflasyonla mücadele seferberliğinin ekonomimize olumlu yansımalarını en kısa sürede görmeyi temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı açıklarken, "Tüm firmalarımızdan asgari yüzde 10 indirim yapmaları ve bu indirimi yılsonuna kadar sürdürmeleri konusunda mutabık kaldık." ifadelerini kullanmıştı. (İLKHA)

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-