Ertuğrul aday olacağını açıkladı
Mart 2019’da yapılması planlanan Belediye Başkanlığı seçiminde aday olacağını açıklayan İnşaat Mühendisi Mustafa Mirbey Ertuğrul, “Ben memleketime kaliteli bir hizmet sunmak için aday olacağım. Çok önemli projelerim var ve memleketime hizmet etmek istiyorum” dedi.
Ertuğrul aday olacağını açıkladı

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1972 yılında mezun olduktan sonra Bingöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Mirbey Ertuğrul, Bingöl YSE, Çanakkale YSE il müdürlükleri, Trabzon ve Eskişehir köy hizmetleri bölge müdürlükleri ve Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Ankara’da ikamet eden ve sık sık Bingöl’e gelen Ertuğrul, Mart 2019’da yapılması planlanan Belediye Başkanlığı seçimleri için aday olacağını açıkladı.


Bingöl’e çok önemli yatırımların yapıldığını ancak, birçoğunda proje hatası olduğunu savunan Ertuğrul, milletvekillerimizin arzuları ve halkımızın da takdiriyle kendisine adaylığın tevdi edilmesi halinde Bingöllülerin özlemini duyduğu hizmetleri gerçekleştireceğini söyledi.

Bingöl’e sadece yatırım anlamında değil, tanıtımı içinde çok önemli çalışmalar yapacağını aktaran Ertuğrul, şunları söyledi: “Bingöl’e ve Bingöl insanına kaliteli bir hizmet sunmak benim bir hayalimdir. Ve ben bir Bingöllü olarak bu hizmeti sunmak, halkıma hizmet sunmak için aday olacağım. Bingöl’e aktarılan kaynakları, proje hatalarıyla heba etmeyeceğim, daha ileriye götürmek, Bingöl’ü kalkındırmak için çalışacağım” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Bingöl Kent Haber

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-