Bağlantı yolunun kapatılmasına tepki
Düzağaç bölgesinin bağlantısının sağlandığı yolun kapatılmasına vatandaşlar tepki gösterdi.
Bağlantı yolunun kapatılmasına tepki

Düzağaç bölgesinin bağlantısının sağlandığı yolun kapatılmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Bingöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 13 Nisan 2017 tarihinde yaşanan sel felaketi sonucu yıkılan Vali Kurtuluş Şişmantürk Köprüsü’ndeki yapım çalışmalarından dolayı Bahçelievler ile Karşıyaka Mahallesi arası bağlantıyı sağlayan karayolunun 18 Kasım Cumartesi günü itibariyle 15 gün süreyle trafiğe kapatılacağı bildirildi.
 
Açıklamanın gazete ve haber sitelerinde yayınlanmasından sonra vatandaşlar, sosyal medyada bağlantı yolunun kapatılması doğru bulmadıklarını ifade etti.
 
Vali Kurtuluş Şişmantürk ile Çapakçur köprülerinin bitirilmesi heyecanının sevincini bu açıklamayla yaşayamadıklarını dile getiren vatandaşlar, bağlantı yolunun kapatılmasını hata olarak yorumladı.
 
''Bütün bir şehri Kültür mahallesindeki dar ve tek yola etmek, 15 gün boyunca bizleri çileye mahkum etmek demektir'' diyen vatandaşlar, çok büyük plansızlık ve hatalar yüzünden eziyet edildiği belirtildi.
 
Vatandaşlar, ''On gün daha bekleyin Çapakçur Köprüsü bitsin bunu ondan sonra kapatın'' diyerek, taleplerini dile getirdi.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-