Sıraya giren müşteriye hediye
PTT'nin 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, PTT Bingöl şubesinde 178. sırada işlem yapan Remzi Kuyuldar’a PTT'yi tercih ettiği için hediye verildi.
Sıraya giren müşteriye hediye

PTT'nin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bingöl PTT Merkez Müdürlüğünde 178. sırada işlem yapan müşteri Remzi Kuyuldar’a PTT'yi tercih ettiği için hediye verildi.

Bingöl PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen  PTT’nin 178. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Yerli ve millî kuruluşumuz PTT, 178 yıldır ülkemizin ve milletimizin hizmetindedir. Osmanlı İmparatorluğu'nun modern, sistematik ve etkin bir posta sistemi oluşturmak için 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti'ni kurması ile temelleri atılan şirketimiz, iki asra yaklaşan köklü geçmişinde olduğu gibi bugün de ülkemizin övünç kaynakları arasındadır. Uzun yıllar boyunca posta ve haberleşme alanlarındaki faaliyetleriyle son derece önemli işlevler üstlenen PTT, günümüzde ise ürün ve hizmet çeşitliliği, yaygın erişim ağı, milletimiz nezdindeki güvenilirliği, yenilikçi bakış açısı, kaliteli iş ve işlemleriyle hem ulusal hem uluslararası alanda takdir görmektedir" dedi. 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-