Belediye Başkanlığında ilk aday adayı belli oldu
Genç Belediye Başkanlığına aday adaylılığını açıklayan ilk isim Emin Varan oldu.
Belediye Başkanlığında ilk aday adayı belli oldu

29 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimi için Genç Belediye Başkanlığına aday adaylılığını açıklayan ilk isim Emin Varan oldu. Adaylığını açıklayan Varan yaptığı açıklamada, “2001 yılında kurularak ülkemizde büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiren AK Parti'nin aday adayı olarak Genç Belediye Başkanlığı'na talip olmak büyük bir cesaret işi olduğu kadar büyük bir onur ve şereftir'' dedi.

Varan açıklamasına şöyle devam etti, “Siyasal bilgi ve beceriye sahip olduğuma yürekten inandığım için tecrübelerimle bu görevi yapmaya ehil olduğumu düşünüyorum.”

Belediye Başkanı aday adayı olmasında ki amacının Genç ilçesini daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek olduğunu ifade eden Varan, “Halkımızın ihtiyaç ve sorunlarını gidermek tek hedefimiz olacaktır. İnşaat Mühendisi ve İşadamı olarak siyasal bilgi ve beceriye sahip olduğuma yürekten inandığım için tecrübelerimle bu görevi yapmaya ehil olduğumu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aday adaylık sürecinin şimdiden başta ülkemiz olmak üzere, partimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim. Bu kutlu dava yolunda aday adayı olacak olan tüm arkadaşlarıma da şimdiden başarılar dilerken, tek temennimin bu yarışta kazanan ülkemizin olması ve Genç ilçemizin olmasıdır” diye konuştu.

Emin Varan kimdir?

Bingöl'ün Genç ilçesinde doğan Varan, ilk, orta ve lise eğitimini Genç merkezde tamamladı. Fırat Üniversitesi Bingöl Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknikerliği Ön Lisans Bölümünü bitirdi. Lisans eğitimini ise Bosna Hersek Uluslararası Travnik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. Bir süre memurluk yapan Varan, halen ticaret ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

Varan, evli ve 10 çocuk babasıdır.

Kategori: Genç
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-