Şehir içi ulaşımda yeni güzergah
Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ulaşım sorunu yaşanan Yeşilyurt Mahallesi'ne düzenli toplu yolcu taşımacılığı yapılacağını bildirdi.
Şehir içi ulaşımda yeni güzergah

Barakazi, yaptığı yazılı açıklamada, ulaşımda sorun yaşayan Yaşamkent Sitesi ve Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinin toplu yolcu taşıma talepleri doğrultusunda Yeşilyurt Mahallesi'ne hat verildiğini belirtti.

Yaşamkent Sitesinin, belediye mücavir alanı içerisinde olmamasına rağmen vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için hat oluşturduklarını aktaran Barakazi, açıklamasında şunlara yer verdi:  "Bu sitenin yapım ruhsatı ve diğer izinleri İl Özel İdaresi tarafından verildi. Burada içme suyu ve kanalizasyon hizmetleri de doğru planlanmamış durumda. İl Özel İdarenin sorumluluk alanında olmasına rağmen vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için uğraşıyoruz. Hemşehrilerimizin mağdur edilmemesi adına ulaşım sorununu çözüme kavuşturduk. 2 kilometrelik güzergahın 7 farklı noktasında durak oluşturuldu. Önümüzdeki süreçte birkaç noktaya bekleme durakları da kurulacak."

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-