“Ücreti tam alıp, hizmeti yarım sunuyorlar”
Bingöl Özel halk otobüsleri, Üniversite hattında ‘yol bozuk’ bahanesiyle güzergahı kısalttılar. Konuya tepki gösteren vatandaşlar ‘Ücreti tam alıp, hizmeti yarım sunuyorlar’ yorumunu yaptılar.
“Ücreti tam alıp, hizmeti yarım sunuyorlar”

Bingöl’de S.S 18 Nolu Şehir içi Hat Minibüsleri Kooperatifince seferi yapılan Üniversite hattındaki yolda kısaltma yapan hatçılar, yaklaşık bir yıldır gittikleri yolu son zamanlarda ‘yol bozuk’ bahanesiyle gitmiyorlar.  Erdoğan Sipahioğlu caddesinden geçmesi gereken hat otobüsleri, yolu kısaltarak bir üst cadde olan Yaylalar caddesinden geçiyor.

Üniversite durağıda kalkmış oldu

Hatta yapılan kısaltma ile Üniversite Yüksekokulu durağıda kalkmış oldu. Yüksekokula gitmek isteyen öğrenciler hattın yolu kısaltılmasından dolayı uzak bir yerde inip Üniversiteye kadar yürümek zorunda kalıyorlar.

Ücreti tam alıp, hizmeti yarım sunuyorlar

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren kullanıcılar şu ifadelere yer verdiler: ‘Üniversite hattında çalışan araçlar, yol  bozuk diyerek bir çok eğitim kurumuna  yakın olan durağı iptal etmişler. Ücreti tam alıp hizmeti yarım sunuyorlar anlayacağınız. Bu konudaki sıkıntılar giderilmeli, hem halk hem de araç sahipleri rahat etmeli.’



Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-