Sağlık Müdürü Değişti!
Sağlık Müdürü Değişti!

Sağlıkta yaşanan düzenleme ile birlikte İl Sağlık Müdürü de değişti. Ağrı Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. İzzettin Toktaş Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'ne getirildi.

Sağlık Bakanlığı’nda yapılan düzenleme ile birlikte Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlandı.
 
Birleşmenin yaşanmasıyla birlikte İl Sağlık Müdürü de değişti. Bingöllü olan İl Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Budunoğlu'nun yerine Diyarbakırlı Ağrı Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. İzzettin Toktaş getirildi.
 
Değişikliğin yapılması ile Toktaş, Bingöl'e gelerek, görevine başlarken, değişikliğin yapılması sosyal medyada gündeme geldi.
 
Bazı sosyal medya kullanıcıları değişiklikle ilgili şunları yazdı:
 
Nebi Artuk: Bingöl'ün öz evladı olan hiç kimseye taviz vermeyen dürüst ve görevinin hakkını veren, sağlık il müdürünü görevinden neden aldınız acaba?? Bir açıklama yapmayacakmısız..
 
Erdal Bildik: Memleketin kalkınmasına engeldi işsizlik konusuna engeldi köprü onun yüzünden bitmedi sütaşın gelişine engeldi trafik konusuna duyarsızdı sular ondan dolayı akmıyordu eğitim onun yüzünden dibe vurdu yoksa niye alsınlar nebi memleket kalkınsın diye aldılar işte.
 
Mikail Kovalar: Devletin ve milletin hakkını koruduğu ve siyasilerin şahsi çıkarlarına hizmet etmediğinden mi acaba?

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-