Memleket sahipsiz; Sabah 5’te kuyruk
Sabah saat 5’te Doğugaz önünde sıraya girmek zorunda kalan vatandaşlar, sosyal medyada tepkilerini dile getirdiler.
Memleket sahipsiz; Sabah 5’te kuyruk

Soğuk havaların etkisinin iyice hissedilmeye başlandığı bu günlerde, doğalgaz ile ilgili işlemlerini halen bitiremeyen binlerce vatandaş, soğuk hanelerde günlerini geçirmeye devam ediyor.

Doğugaz firmasının tek merkezden hizmet sunma inadından vazgeçmemesi ve yetkili kurumların bu durumu görmezden gelmesinin faturasını ise vatandaş çekiyor. Takipçilerimiz duruma şöyle tepki gösterdiler:

“Sabah saat 5’te firma sahipleri sıcak yatağında doğalgazın keyfini çıkarırken, vatandaşlar bu soğukta kuyrukta bekliyor.

Allah bu milletin sabah 5’te oraya gidip kuyrukta bekleyen milletin hakkını bu yönetimden ve bunlara o yetkiyi veren ağa babalarından bunların hakkını fitil fitil getirir inşallah...”

Bugün daha hava ağarmadan ilk sıraları almak için Doğugaz’ın kapısında bekleyen insanların fotoğraflarını çekip bizimle paylaşan takipçimiz, durumun artık iç karartan resmini de çekmiş oldu.

Bingöl insanının dilinde pelesenk olan; ‘memleket sahipsiz’ söyleminin doğruluğu Doğugaz’ın keyfi muamelesiyle birkez daha kanıtlanmış oldu. Bingöl için söz söyleme hakkına sahip kim varsa artık bu konuda harekete geçip tepkisini dile getirmelidir. Böylesi basit bir problemi çözme kabiliyetini gösteremeyen sorumlu kurumu da tebrik ediyoruz.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-