Engin, müzik öğretmenleri ile bir araya geldi
İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Bingöl’de görev yapan tüm Müzik öğretmenleri ile Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda bir araya geldi.
Engin, müzik öğretmenleri ile bir araya geldi

Engin başkanlığında yapılan toplantıda, öğrencilerin sanatsal yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi konusu tarrtışıldı. Engin, her öğrencinin bir yetenek olduğunu belirterek, ilimizdeki öğrencilerinin müzik ve özel yetenek alanlarındaki çalışmalarının yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti. 

Eğitimdeki başarının artırılmasına yönelik olarak, öğretmenlerin yaşadıkları sorunlar ile okulların ihtiyaç ve eksikliklerinin tespiti ile çözümüne ilişkin konularda Müzik  öğretmenleri ile karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunan Engin,  müzik öğretmenlerine çocukları sosyal yönden geliştirme bakımından büyük sorumluluklar düştüğünü ifade ederek, il olarak, sosyal etkinliklere ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. 

2018-2019 eğitim öğretim dönemi içerisinde yapılacak faaliyet programları ile ilgili konuşup planlama yapan Engin, tüm öğretmenlere başarı temennilerinde bulunarak, toplantıya iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-