Engin, okul pansiyonlarını ziyaret etti
İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ziyareti kapsamında okul pansiyonlarını ziyaret etti.
Engin, okul pansiyonlarını ziyaret etti

Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin Atatürk Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonlarını ziyaret ederek, öğrencilerle yemek yiyip sohbet etti.

Akşam üstü yapılan ziyaret sırasında Engin, pansiyonlu okulların yemekhanelerini ve öğrencilere verilen yemekleri kontrol etti.

Öğrenci pansiyonlarını gezen Engin, Okul Müdürlerinden pansiyonlar ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra yemekhane kısmına geçen Engin, öğrencilerle yemek yedi, onlarla bir süre sohbet etti. Öğrencilerin sorunlarının olup olmadığını soran Engin, eğitim öğretimde kalitenin arttırılması adına özveri içinde görev yapan yöneticilere, öğretmenlere, personele ve gayretli çalışmalarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Engin, ayrıca okulların sorunlarıyla ilgili okul yöneticileriyle görüştükten sonra her türlü sorunu çözmek için hazırlıklı olduklarını, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ne  gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.


Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-