Karlıova köy okullarına ziyaret
Bingöl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve değerlendirmek için Karlıova İlçesi Mollaşakir İlkokulu ve Çukurtepe İlk-Ortaokullarını ziyaret etti.
Karlıova köy okullarına ziyaret

İlçeye bağlı köylerdeki ilk ve ortaokulları ziyaret eden Engin, sınıfları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilendi.

Engin; Okul ziyaretlerinde okullarımızın daha iyi kaliteli eğitim verebilmesi için idareci ve öğretmenlerden bilgi alarak incelemelerde bulundu. Öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet eden Engin, okulların fiziki şartlarını, öğretmenlerin ve öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı.

Köy okullarımızda görev yapan öğretmen ve bu okullarda okuyan öğrencilerin eğitim koşulları gözden geçiren Engin, “Köy okullarını sık sık ziyaret etmeye çalışıyorum. Öğretmenlerin çalışma şartlarını, öğrencilerin eğitim öğretim durumlarını yerinde görmek istiyorum. Bu ziyaretlerimde öğretmen ve öğrencilerle karşılıklı istişarede bulunuyorum dedi.

Milli Eğitim Müdürü Engin okul ziyaretinde öğretimin bütün kademelerindeki personellere ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılının başarı, sağlık ve mutlulukla geçmesi temennisinde bulunarak, bu ziyaretlerin devam edeceğini belirterek bunun eğitim öğretim kalitesini yükselteceğini ve öğretmene moral- motivasyon sağlayacağına inanıyorum diyen Engin, Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Eksiklikler ve yapılacak çalışmalarla alakalı bilgi alışverişinde bulunduk. Bundan sonra da okulları ziyaret etmeye devam edeceğiz. Eksiklerimizi yerinde görüp gidermeye çalışacağız" dedi.

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-