Üniversite PTT şubesi hizmete açıldı
PTT Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl Üniversitesi kampüsünde yapılan PTT şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Şubenin açılış kurdelesi, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Bingöl PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen tarafından kesildi.
Üniversite PTT şubesi hizmete açıldı

Törende konuşan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Öğrencilerimiz ve üniversitemiz personeli için ihtiyaç duyulan bir yatırımdı. PTT Şubesinin açılması gerek öğrencilerimiz ve gerek personelimiz için ciddi bir kolaylık sağlayacaktır. Sadece üniversite olarak değil, şehrin bu yakasında yaşayan vatandaşlarımız için de güzel bir hizmet olacak. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Şubenin PTT’ye de Üniversitemize de hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bingöl PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen de PTT’nin 178 yıldır müşterilerine kesintisiz, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam ettiğini belirtti.

“178 yıldan beri yaklaşık iki asırdır bu güne kadar vatandaşa hizmet etmeyi sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. (PTT) olarak amacımız halkımıza daha kaliteli, güvenli, süratli, müşterinin ayağında ve ekonomik olarak hizmet verebilmektir” şeklinde sözlerini sürdüren Taşdelen, “PTT A.Ş. olarak rekabet ortamında kendini yenileyerek çağdaş hizmetler üreten ve sürekli gelişen, sunulan hizmetlerin Ülkemizin her yerine hatta en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılması amacıyla birçok yeniliğe imza atmıştır.  Üniversite şubemizin inşaatı Üniversitemizin ve özellikle rektörümüzün destekleri ile devam etmiştir. Bu nedenle Üniversite PTT Şubemiz Bingöl il merkezimizin hiçbir banka şubesinin hizmet vermediği şehrin diğer yakasında 12.11.2018 tarihi itibariyle halkımızın hizmetine girmiştir.” şeklinde konuştu.

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-