MÜSİAD ve PTT arasında anlaşma
PTT Başmüdürlüğü ve Ülke çapında 11 bini aşan üyesi, 60 bine yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan, yurt içinde 86 irtibat noktası bulunan, yurt dışında 78 farklı ülkede toplamda 208 nokta ile hizmet veren, MÜSİAD arasında dernek ve üyelere ait gönderilerin taşınması konusunda anlaşma yapıldı.
MÜSİAD ve PTT arasında anlaşma

PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen ve PTT Pazarlama ve Satış Sorumlusu Kenan Kava, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bingöl Şubesini ziyaret etti.  Yapılan ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Ali Akbana ile görüşüldü. PTT Başmüdürlüğü MÜSİAD arasında dernek ve üyelere ait gönderilerin taşınması konusunda yapılan anlaşma ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Anlaşma kapsamında MÜSİAD üyelerine ait APS Kurye, Posta Kargosu ve/veya kargo gönderilerinin PTT tarafından yurt içinde kabulü, taşınması ve alıcalara teslimi indirimli olarak yapılacak. MÜSİAD üyeleri sisteme dahil olmak için Üyelik Belgesi, Kimlik Fotokopisi ve Vergi Levhasıyla en yakın PTT şubesine başvurabilecekler.

 PTT Kargo’dan MÜSİAD üyelerine toplu gönderilerde özel indirimler yapılacak. En düşük 0-1  kilogram arası 3,64 TL indirim en yüksek 20, 01-30 kilogram arası 14,55 TL olarak belirlendi.

Anlaşmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Akbana: “MÜSİAD olarak üyelerimizin cazip koşullarda çeşitli avantaj ve fırsatlardan yararlanması amacıyla ortak satın alma anlaşmaları gerçekleştirme ve bu anlaşmalardan yararlanma sürecinde ihtiyaç duyulan hususlarda kusursuz çalışmalar  yapılmaktadır. Bu zamana kadar eğitim, bilişim, akaryakıt, iletişim, insan kaynakları, ulaşım, sağlık, iş yeri malzemeleri, araç kiralamaları ve lojistik vb. bir çok alanlarda üyelere fayda sağlamak için anlaşmalar imzalanmıştır. PTT Kargo anlaşması da bu çalışmalardan bir tanesi. Böyle güzel çalışmaların yapılmasında başta MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurahman Kaan olmak üzere emeği geçen  herkese teşekkür ederiz. İmzalanan anlaşmanın hayırlılara vesile olmasını diliyorum “  ifadelerini kullandı.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-