Vali Ekinci, öğretmenlere teşekkür etti
Bingöl’de ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ Belediye Kültür merkezinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Vali Ekinci konuşmasında şunları söyledi: "Bingöl’ü eğitim konusunda dereceye girmesini sağlayan tüm öğretmenlere teşekkürü bir borç bilirim."
Vali Ekinci, öğretmenlere teşekkür etti

 

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aile ve Tüketici Bilimleri Öğretmeni İrem Özmen mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına bir konuşma yaptı. Program İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla devam etti. Daha sonra tüm öğretmenleri temsilen Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nusrettin Uçar Kadri Engin’e çiçek takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri çerçevesinde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ‘Öğretmen Konulu Şiir Yarışması’nda birinci olan Turgut Özal Ortaokul öğrencisi Ümmü Gülsüm Eryatan şiirini okumak üzere sahneye davet edildi. Program 2018 yılı içerisinde emekliye ayrılan öğretmenlerimize hizmet şeref belgelerinin Vali Kadir Ekinci tarafından takdim edilmesi ile devam etti.

Daha sonra kürsüye davet edilen Vali Kadir Ekinci, ‘Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Rabbim nice öğretmenler gününü sağlık, sıhhat içerisinde görmeyi nasip etsin. Bingöl’ü eğitim konusunda dereceye girmesini sağlayan tüm öğretmenlere teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah bundan sonra Bingöl’e, Bingöl’ün aydınlık yarınlarını şekillendirecek yavrularımıza hizmet veren tüm öğretmenlerimiz ile birlikte Bingöl için çalışmaya hep beraber devam edeceğiz’ dedi.

Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ programına Vali Kadir Ekinci, Garnizon komutan V. Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe, Belediye Başkan V. Halim Sügü, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Vali Yardımcısı Taner Bolat, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin Ant İçme töreninin ardından program sona erdi.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-