Erdoğan’a Bingöl balı takdim edildi
MÜSAİD Bingöl Şubesi bu yıl düzenlenen 17. Expo fuarında Bingöl Balını yerli ve yabancı katılımcılara tanıttı. Expo Fuarında stant ziyaretleri gerçekleştiren Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan’a Bingöl Balı takdim edildi.
Erdoğan’a Bingöl balı takdim edildi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bingöl Şube Başkanı Ali Akbana ve dernek üyeleri Expo Fuarında Bingölün yüksek rakımlı yaylalarında üretilen, dünyada 2. Türkiye'de 1. sırada olan organik  Bingöl balını tanıttı. Expo Fuarında stant ziyaretleri gerçekleştiren Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan’a  Bingöl Balı takdim edildi.

Expo fuarına ilişkin değerlendirmede bulunan Akbana, “ Bu yıl 140 farklı ülkeden 7000’den fazla yatırımcıyı ve devlet adamını konuk eden, dünyanın en önemli ekonomi, finans ve ticaret zirvelerinden biri olan 17. MÜSİAD Expo Fuarında yer aldık. Expo Fuarı ihracata yönelik yeni ilişkilerin oluşturulmasında yerli ve milli üreticilerimizin katıldığı önemli iş platformu olduğu kadar, bu yıl, üretmek isteyen sanayicinin yüzünü güldürecek somut projelerin de paylaşıldığı bir fikir paylaşım ortamına dönüştü. Expo Fuarında Bingöl MÜSAİD olarak kurmuş olduğumuz stantta  Bingöl Balının tüm Avrupa, Asya, Afrika ve Arap Yarımadasına iş ortağımız olma çağrısının yoğun ilgi görmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bingöl MÜSİAD  olarak Bingöl Balının marka değerini yükseltme gayretimiz durmadan devam edecek. 17. MÜSİAD EXPO fuarı organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum ” ifadelerini kullandı.

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-