Yılmaz tartışmalar ile ilgili konuştu
Son günlerde Bingöl Belediyesi ile AK Parti Başkanlığı arasındaki tartışmalar ile ilgili konuşan Yılmaz: “Keşke bu tartışmaları kendi içimizde halletmiş olsaydık.” Dedi.
Yılmaz tartışmalar ile ilgili konuştu

Bingöl'de yerel ve ulusal basınla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediyesi ile AK Parti Başkanlığı arasındaki tartışmalar ile ilgili konuştu. Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Son dönemde bir tartışma olduğunu görüyoruz, bende üzüntü duydum bu tartışmadan. Keşke bu tartışmaları kendi içimizde halletmiş olsaydık, en doğrusu da budur. Halkı haksız tartışmasına girmeden söylüyorum. Bu tür tartışma konuları olabilir, eleştiriler olabilir. Ben bunları normal görüyorum. Farklı fikirler olabilir ama bunları kendi içimizde tartışmak, kendi içimizde değerlendirdikten, olayın tüm taraflarını dinledikten sonra kamuoyu ile paylaşmayı daha doğru buluyorum. Arkadaşlarımızın bu süreçte biraz hızlı hareket ettiği düşünüyorum. Keşke biraz daha beklenseydi. Ama belli açıklamalar yapıldı ancak çokta fazla tartışmaları uzatmanın bir anlamı yoktur. Bu tür tartışmalar hiç kimseye fayda getirmez, meseleleri kendi içimizde değerlendirmemizin daha doğru olduğuna inanıyorum. Arkadaşlarımız kendi bakış açıklarını kamuoyu ile paylaşmış oldular. Büyük oranda bir iletişim kopukluğundan kaynaklandığını düşünüyorum tartışmaların. Bizim işimize bakmamız lazım. Belediye de bizim, teşkilatta bizim, aday da bizim adayımız. Bizim tartışmaları geride bırakıp önümüze bakmamız lazım.”

“Yücel Bey neden toplantıda yok?”

Toplantıya katılan bir gazetecinin “Yücel Bey neden toplantıda yok? Davet edilmedi mi?” sorusunu cevaplayan Yılmaz, “Zaten toplantılar da beraberdik. Öyle bir durum söz konusu değil. Herhalde nezaket icabı gelmemiş olabilir veya başka bir işi olmuş olabilir yoksa davet edilmeme gibi bir durum yok” yanıtını verdi.

Gazetecinin “Yücel Bey neden toplantıda yok? Davet edilmedi mi?”  sorusuna bir cevapta Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek’ten geldi. Berdibek: “Belki siz özel konuşursunuz diye katılmam doğru olmaz. Yanlış anlamayın” dedi.

İl Başkanı toplantıya katılmamıştı

Öte yandan dün AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Hanefi Güler'in katılmaması dikkatleri çekmişti.

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-