Bingölspor Manisa'ya yenildi
Bingölspor Manisa'ya yenildi

Deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşan 12 Bingölspor, 3-2 yenildi.

Manisa Mümin Özkasap stadyumunda oynanan maçın ilk golünü 7' inci dakikada rakip takımın oyuncusu Erhan Kara attı.
 
Kalesine atılan golün ardından yeşil beyazlı ekip, gösterdiği yoğun performans sonucu Gökhan Akıllı'nın golüyle beraberlik yakaladı.
 
İlk yarı beraberlikle sona ererken, yine yeşil beyazlı ekipten Ogun Aytaç Yavuz 82'inci dakikada attığı golle 2-1 beraberliği yakaladı.
 
Ancak 3 dakika sonra rakip takımın oyuncusu İsmail Köse attığı golle yine beraberliği sağladı. 
 
Beraberliği sona erdirmek için yoğun performans sergileyen yeşil beyazlı ekip, maçın bitimine saniyeler kala kalesine aldığı golle yenilmiş oldu.
 
Maç 3-2 skorla sona ererken, 12 Bingölspor bir puan daha geriledi. 10'uncu sıradan 11'inci sıraya gerileyen 12 Bingölspor, 17 puanı bulunmakta.
 
12 Bingölspor, ligin 15'inci haftasında yine deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacak.
 
Yılmaz Manisa Belediye Başkanı'nı topa dizdi
 
12 Bingölspor'un Asbaşkanı Reşat Yılmaz, maç sonrası sosyal medya hesabında, Manisa Belediye Başkanı'nı sert sözlerle eleştirdi.
 
''Adam önce insan olur ondan sonra Belediye Başkanı'' diyen Yılmaz, hakaret ve küfürlere maruz kaldıklarını söyledi.
 
Yılmaz, ''Bütün belediye personelini maça gelmezseniz işten atarım tehdidiyle maça getirip başını kendinin ve adamlarının çektiği yönetimiyle birlikte Bingöl'ümüze karşı yapmadıklarını bırakmayanlara bir çift sözüm var. BİR MAÇ KAZANMAK ADINA İNSANLIĞIMIZI VE ONURUMUZU KAYBETMEKTENSE BİZ YİNEDE İNSANLIĞIMIZ VE ONURUMUZLA MÜCADELEMİZE DEVAM EDEREK TEMİZ VE ŞEREFLİ KAZANIMLAR ELDE EDELİM Kİ SİZİN GİBİ İNSANLARLA ADIMIZ AYNI KATAGORİDE ANILMASIN'' diye yazdı.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-