Ahlaksız müsabaka
Bugün yerel bir gazetede yer alan ve sözde sporda ahlak ve cinsiyet ayrımını ortadan kaldırmak amacıyla kadın ve erkekler arasında oynanan halı saha müsabakası, vatandaşlar tarafından ciddi tepkilere neden oldu.
Ahlaksız müsabaka

Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri tarafından oynanan futbol müsabakasının halkımızın ahlak, inanç ve gelenekleriyle uyuşmadığını belirten vatandaşlar yapılan organizasyonu nefretle karşıladıklarını dile getirdiler.

Ayrıca müsabakada yer alan bazı kişilerin Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezinin üyelerinden oluşmasına da değinen vatandaşlar; halkın değerlerinden uzaklaşmış kişilerin kurumların hizmetinden yararlandırılmaması gerektiğini de belirttiler.

Toplumumuzun kadınıyla erkeğiyle statüsüne uygun yaşam şartları dâhilinde mutlu olduğu belirtilen açıklamalarda, son dönemlerde bu tür söylemlerle ortaya çıkan kişi ve kuruluşların farklı amaçlar taşıdığı belirtildi. Asırlardır süregelen, aile ve toplum huzurunun teminatı ahlaki değerlerimizi dönüştürmeye yönelik bu çabaların içine girenleri kınadıklarını belirttiler.

Sosyal medya kullanıcıları da benzer tepkilerle duruma sert tepki gösterdiler. Verilen tepkilerin bazılarını sizinle paylaşıyoruz.































Kategori: Bingöl
Yazık
6 yıl önce

Nereye bu gençlik yazık gerçekten çok yazık.

Ahlak
6 yıl önce

Ahlak ve cinsiyet ayrimini kaldirmayi hedefleyen ve bunu bayanlari baldiri ciplak olarak gerceklestirmeyi dusunen bir kac kisi ahlakin nasil bir ayrimciligi oldugunu anlatabilirimi ahlakin ayrimciligi ne iyi ahlak kotu ahlak ahlaksiz ahlakliliktanmi sikayetci acaba

6 yıl önce

Bu kadar ahlaksiz olaylara şahit olan halkımız maalesef halen gözü kapalı veya bu tür olayları görmezden geliyor ve artık onlar için sıradanlaşmış bu Ümmet ne zaman uyanacak

Bingöl basın tebrikler
6 yıl önce

bu rezil durumu haber yaptığını için duyarlılığınız için çok teşekkürler bingöl basın

EDEPSİZLİĞE GEREK YOK
6 yıl önce

Bu tür edepsiz ve ahlak dışı hareketlere müsaade edilmemelidir.ALLAH ıslah etsin

6 yıl önce

Yoruma hiç gerek yok. Başlık(AHLAKSIZ MÜSABAKA)her şeyi en güzel şekilde özetliyor zaten. Başlığı yazanın elleri dert görmesin.

YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-