Peygamber Efendimize yapılan hakarete bir tepkide Genç’ten geldi
Hazreti Peygamber ve İslami değerlere saldırmaktan geri durmayan oda TV'ye tepkiler gelmeye devam ediyor. Peygamber efendimize yapılan hakarete bir tepkide Genç İslami STK İnisiyatifi’nden geldi.
Peygamber Efendimize yapılan hakarete bir tepkide Genç’ten geldi

Genç İslami STK İnisiyatifi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, “Resulullah efendimize ‘eşkıya’ benzetmesi yapan günümüz karanlığının eşkıyaları haddi ve hududu aşmaktadırlar” ifadelerine yer verildi.

Genç İslami STK İnisiyatifi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Hz. Peygambere hakaret basın özgürlüğü ile ifade edilemez. Maalesef ülkemizde belli dönemlerde sistematik bir şekilde İslam’ın değerlerine basın özgürlüğü, ifade özgürlüğü adı altında hakaretler eden karanlık odaların zihniyetlerini görüyoruz. Kendilerini din âlimlerinin ve kuran müfessirlerin yerine koyan zihniyet Allah’ın ayetlerini çarpıtarak" rahmet" olarak ifade edilen en değerlimiz Allah resulüne, iki cihan serverimiz Resulullah efendimize "eşkıya" benzetmesi yapan günümüz karanlığının eşkıyaları haddi ve hududu aşmaktadırlar.

Bilinmelidir ki biz Müslümanların güneşin doğup battığı her şeyden daha fazla kıymet verdiği şey resul-i ekremdir. Müslümanların yoğunlukta yaşadığı bu memlekette bu şekilde pervasızca Müslümanların peygamberine hakaretler yapılabiliyorsa bu hakaretlerin hukuki karşılılığının şimdiye kadar görülmemesinden kaynaklandığını düşünüyor, ilgili mercileri yapılan saygısızlığa karşı göreve davet ediyoruz. Genç İslami STK İnisiyatifi olarak Ne pahasına olursa olsun peygamberimize yapılan bu rezil ifade ve hakaretleri kabul etmeyecek, bu türlü ahlaksız karanlık odalara karşı her türlü resmi ve hukuki yaptırımlarla karşı koyacağız.”

Kategori: Genç
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-