Muhtar adayından iddialı projeler
Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi muhtar adayı Behçet Korkmaz’ın seçilmesi durumunda vaat ettiği projeleri takdir topladı.
Muhtar adayından iddialı projeler

 Yerel seçimlere doğru gidilirken, yerel yönetimlere talip olan adaylarda vaatlerini açıklamaya başladı. Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Muhtar Adayı Behçet Korkmaz, seçilmesi durumunda mahallesine kazandıracağı hizmetler hakkında şunları söyledi: ‘‘Yola çıkarken şiar ve slogan yaptığım ‘’Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak ‘’sözüne binaen ilk işim muhtarlık bürosu açmak olacaktır .Burada hem vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışacağım hem de mahalle sakinlerinin muhtarlıkla ilgili resmi işlemlerini yapacağım .Mahallemizin 10 binin üzerinde bir seçmeni var, ama maalesef halen bir sağlık ocağı yok. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha rahat erişimi sağlamak  ve diğer taraftan hastanelerin hizmet yükünü azaltmak için, tam teşekküllü bir sağlık ocağının mahallemize getirilmesi noktasında girişimlerde bulunacağım. Yine mahallemizde önemli bir genç nüfus var. Gençlerimizin sosyal kültürel alandaki ihtiyaçlarına cevap verecek çok yönlü bir kütüphane yapılması için ön ayak olacağım’’ dedi.

Büyük bir camii, pazar ve banka ATM’leri ile mahallemiz ikinci bir çarşı olacak

 Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesinin ikinci bir çarşı olmaya doğru gittiğini, bununla beraber önemli bazı eksikliklerinin olduğunu belirten Korkmaz şunları söyledi: ‘’Mahallemizin nüfus potansiyeline denk bir camii yapılması gerekiyor. Yine haftada bir gün kurulan semt pazarının mahallemizde de kurulması lazım. Bu sayede mahalle sakinlerimiz uygun fiyatlara günlük tüketim ürünlerine ulaşabilecektir. Yine mahallemizde ikamet eden öğrenci ve memurların para transferlerini rahat yapabilmeleri için ATM’lerin olması lazım. Tüm bu saydığım hizmetlerin mahallemize gelmesi için oylarınıza talibim’’ diyerek sözlerine son verdi.

Behçet Korkmaz kimdir?

 1982 Elmalı köyü doğumlu. Bingöl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektronik Haberleşme Bölümü mezunu.10 yıldır ticaret sektöründe muhasebe işi yapmaktadır. Şehit Mustafa Gündoğdu İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı. Evli ve 4 çocuk babası.

Kategori: Bingöl
Teşekkür
6 yıl önce

Allah CC razı olsun

Süper
6 yıl önce

Başarılarının devamını diliyoruz. Yakışır

YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-