Yıl 2019…Yenimahalle
Yenimahalle camisinin üst kısmında oturan vatandaşlar 3 gündür sularının akmadığını belirtip duruma tepki gösterdi.
Yıl 2019…Yenimahalle

 Yenimahalle camisinin üst kısmında ikamet eden vatandaşlar 3 gündür sularının akmadığını, ayrıca yağan kar ile beraber kapanan yollarının geç açıldığını belirterek duruma tepki gösterdi. Mevcut sorunla ilgili konuşan bölge sakinleri şunları söyledi; ‘’Tam 3 gündür sularımız akmıyor, vatandaşlar cami ve hayrat çeşmelerinden su ihtiyaçlarını gideriyor. Zaman zamanda belediyede su tankerleriyle bölgeye su veriyor. Belediye Metan bölgesinde oluşan arızadan dolayı bölgeye su verilemediğini söylüyor. Yıllardır devam eden bu soruna neden köklü bir çözüm geliştirilmiyor.

Yollarımız geç açılıyor

 Kar mücadelesinden de memnun olmadıklarını söyleyen bölge sakinleri şunları söyledi. Son yağan kar ile beraber yollarımız kapandı. Caminin üst tarafındaki yolların önemli bir kısmı geç açılıyor. Yollar kapalıyken hastalık ve benzeri acil durumlara nasıl müdahale edilecek. Eğer araç yetersizliği varsa neden giderilmiyor’’ diyerek duruma tepki gösterdiler.

Öte yandan belediyenin su tankerlerinden vereceği suyu almak için yollara koyulan çocukların görüntüsü üzüntüyle karşılandı.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-