Cihazları yanan mahalleliler yardım bekliyor
Genç ilçesinde sık sık meydana gelen elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı. Elektrik kesintisi nedeniyle maddi kayıplar yaşayan bazı vatandaşlar ise yaşadıkları mağduriyet nedeniyle yetkililerden yardım istedi.
Cihazları yanan mahalleliler yardım bekliyor

Bingöl’ün Genç ilçesinde geçtiğimiz hafta yaşanan yağışlı hava ve fırtına, elektrik akımında düzensizliğe neden oldu.  Elektriğin git-gel yapması ise birçok vatandaşın elektronik cihazların yanmasına neden oldu.

Genç merkez ve kırsalda geçtiğimiz hafta yaşanan yağışlı hava ve fırtına, elektrik akımında düzensizliğe neden oldu.  Elektrik akımlarındaki ani hareketlenme nedeniyle birçok vatandaşı mağdur etti. Kültür Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan 6 aileden kimisinin Kalorifer kazanı, kiminin buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyon yanarken bazılarının ise ampulleri yandı. Oluşan zararların büyüklüğüne dikkat çekerek, yaşananlara tepki gösteren mahalleliler, yetkililerin kendilerine yardım etmesini ve mağduriyetlerini ortadan kaldırılmasını istedi.

Cihazları yanan mahallelilerden Hanefi Tavlar, Evde kullandıkları elektronik cihazların kimisinin bozulduğunu kimisinin ise yanması nedeniyle maddi zarar yaşadıklarını söyledi. Tavlar: “Yaşanan kesintiden dolayı bazı komşularımızın ise kaloriferler kazanı arızalandı, ısınma ihtiyaçlarını dahi karşılamıyorlar. Bizimde buzdolabı, televizyon, çamaşır makinası gibi eşyalarımız kullanılmaz hale geldi. Şimdi nasıl yapacağımızı bizde bilmiyoruz. Bu kadar zararın altında biz vatandaş olarak altından kalkamayız. Yetkililerin bizlere yardım etmesini ve zararlarımızı karşılamasını istiyoruz.” Dedi.

Gencin Sesi

Kategori: Genç
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-