Bir yıllık terminal su damlatıyor
Aralık 2017’de hizmete giren Bingöl şehirlerarası yolcu terminalinin tavanın su damlatmasına tepki gösteren vatandaşlar: “Bir yıllık terminal şimdiden su damlatmaya başladı, yazık günah milli sermaye heba ediliyor.” diyerek tepki gösterdiler.
Bir yıllık terminal su damlatıyor

Bingöl Belediyesi tarafından Simani Mahallesi’nde yapılan şehirlerarası yolcu terminali 19 Aralık 2017’de hizmete açılmıştı. Çeşitli problemlerden dolayı gecikmeli olarak hizmete giren terminal, özellikle ön kısmında sonradan yapılan kavşak ile çokça konuşulmuştu. Mevcut kavşağın sonradan plana dâhil edildiği yönünde eleştiriler yapılmış, çok yönlü ve bütüncül planlama eksikliğine değinilmişti. Zaman zaman kazaların yaşandığı kavşak problemi devam ederken, şimdide terminalin tavanından su damlamaya başladı.

Sorunla ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlar şunları söyledi: “Bir terminal yaptılar 1 yılını doldurmadan su damlatmaya başladı. Bingöl’de ya hizmet yok, ya da böyle kalitesiz, baştan savma iş var. Yazık günah, milli sermaye heba ediliyor. Buraya her şehirden insanlar geliyor. Bu gibi problemler şehrin imajını zedeliyor.” diyerek tepki gösterdiler.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-