Bingöl’de yol kapatma eylemi
Hat arabalarının geç geldiği iddiasıyla bu akşam saatlerinde Genç Caddesi üzerinde yol kapatma eylemi gerçekleştirildi. Vatandaşlar ile hatçılar arasında sözlü tartışma yaşandı.
Bingöl’de yol kapatma eylemi

Olay akşam saatlerinde, şehrin en kalabalık durağının olduğu Ulu Camii önünde meydana geldi. Hat arabalarının geç gelmesine tepki gösteren bir grup vatandaş yolu trafiğe kapattı. Yarım saat devam eden eylem, polisin devreye girmesi ile son buldu.

Hatçılar ile vatandaşlar arasında sözlü tartışma yaşandı

Yol kapatma eylemi esnasında vatandaşlar ile hatçılar arasında bağrışmalar yaşanırken, sosyal medyada eylemi canlı olarak yayınlayan Bingöl Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mücahit Korkutata, hatçıların üzerine bağırdığını belirtip şunları söyledi: “Bingöl halkı bu rezaleti çekmek zorunda değil, Bingöl bu kadar sahipsiz olamaz. Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanımıza bu mağduriyetimizi iletmek istiyoruz, Bingöl her zaman halk otobüsleriyle ilgili sorun yaşıyor.”

Ayrıca geçtiğimiz günlerde, dondurucu soğuğun etkisiyle duraklarda beklemenin de zorlaştığını belirten vatandaşların isteği üzerine yapmış olduğumuz, “Halk otobüsü seferleri sıklaştırılsın” başlıklı haberin ardından da hiçbir gelişme yaşanmamıştı. Son olarak çift binişlik kırmızı kartlarında kaldırılmasıyla yapılan gizli zammın ardından vatandaşın sabrı taşmıştı.

Vatandaşların uzun zamandır Belediyeye ait halk otobüslerinin hizmete girmesini talep etmelerine rağmen yetkililerin konuya duyarsızlığı devam ediyor.



Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-