“Vatandaşlarımızın vergilerini zamanında ödemeleri gerekmektedir”
Kurum ziyaretleri kapsamında Defterdarlık ve DSİ 94. Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Bingöl Valisi Kadir Ekinci, “Vatandaşımıza etkin hizmet sunabilmemiz bütçe imkânları doğrultusunda gerçekleşmektedir. Bunun için vatandaşlarımızın vergilerini zamanında ve düzenli olarak ödemeleri gerekmektedir.” dedi.
“Vatandaşlarımızın vergilerini zamanında ödemeleri gerekmektedir”

İlk olarak Defterdarlığı ziyaret eden Vali Ekinci, Defterdar Mesut Akbulut’tan kurum çalışmaları hakkında brifing aldı. Vali Ekinci burada yaptığı konuşmada, “Vatandaşımıza etkin hizmet sunabilmemiz bütçe imkânları doğrultusunda gerçekleşmektedir. Bunun için vatandaşlarımızın vergilerini zamanında ve düzenli olarak ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca, kamu olarak verginin tüm kesimlere yayılması ve adil bir vergi sistemi konusunda duyarlı olmamız gerekiyor” dedi.

Ziyaretlerine DSİ 94. Şube Müdürlüğü ile devam eden Vali Ekinci, DSİ Şube Müdürü Zeki Erdem ve idareciler tarafından kurum bahçesinde karşılandı. Şube Müdürü Zeki Erdem’den kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Ekinci, birimleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-