Kadın doğum bölümüne erkek doktor atanmasına tepki
Genç Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümüne erkek doktor atanmasına tepki gösteren vatandaşlar, “İnanç ve geleneklerimiz dikkate alınmadan atılan adımlara hizmet gözüyle bakmıyoruz” diyerek tepki gösterdiler.
Kadın doğum bölümüne erkek doktor atanmasına tepki

Sağlık Bakanlığının 84. Dönem hizmet yükümlülüğü kurası kapsamında, Genç Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümüne erkek doktor ataması yapılması tepkilere neden oldu.

Sağlık bakanlığının atama yaparken halkın inanç ve geleneklerini göz önünde bulundurması gerektiğini belirten vatandaşlar, “İnanç ve geleneklerimiz dikkate alınmadan atılan adımlara hizmet gözüyle bakmıyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Kategori: Genç
6 yıl önce

Madem bu durumdan herkes şikayetçi ozaman herkes evdeki kızlarını okula göndersin üzerinde dursun. Okutsuz. ilk okulu okuduktan sonra onunu kapatmasın. Bende gençliyim gencin köylerinde 16 28 yas aralığındaki kızların p ya sadece okur yazarlığı var yada ilk okul terk. Herkesin doktor secme hakkı vardır. Ya o hastane hiç olmasaydı. O doktor hiç gelmeseydi. Hiç düşündünüz mü? Bu gerekleri göz ardı etmeyelim. Bu denli tepki yerine bayan doktor talep edilebilir ama tepki göstermeden kızmadan bagırmadan

YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-