12 Bingölspor maddi problemlerden dolayı dağıldı
12 Bingölspor maddi sıkıntılardan dolayı dağıldı. Yönetim kurulundan yapılan açıklamada, futbolcuların haklı gerekçelerden dolayı şehri terk etmek zorunda kaldıkları; bundan sonraki maçlara da çıkamayacakları açıklandı.
12 Bingölspor maddi problemlerden dolayı dağıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor kulübü dağıldı. Takımın önümüzdeki maçlara katılamayacağı duyuruldu.

Maddi sorunlar ile boğuşan 12 Bingölspor’un futbolcuları bavullarını toplayıp şehirden ayrıldılar.  Takımın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Kamuoyunun ve 12 Bingölspor’a gönül vermiş taraftarlarımızın bilgisine her türlü fedakârlıklarla ayakta tutmaya çalıştığımız takımımızın futbolcuları an itibariyle haklı gerekçelerden dolayı şehri terk etmek zorunda kaldıkları için bundan sonraki maçlara çıkamayacaklardır. Bingöl’ün yarınlarına katkı sunacak gençliğin heyecanı olan 12 Bingölspor’u sahipsiz bırakanları Allah’a havale ediyoruz. Vicdani bir rahatsızlık duymayarak kör, sağır ve dilsizi oynayan herkese bizlerden kocaman çepik.” İfadeleri yer aldı.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-