Vali Ekinci, Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret etti
İlçe ziyaretlerine devam eden Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kiğı ve Adaklı İlçelerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.
Vali Ekinci, Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret etti

Vatandaşla buluşma programları kapsamında ilçeleri ziyaret eden Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kiğı ve Adaklı İlçelerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulunup esnaf ziyaretleri yaptı. Kiğı’da Kaymakam Onur Yeniay ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ekinci, Hükümet Konağı ziyaretinde Kaymakam Yeniay’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Daha sonra Kiğı Adliyesi ve Kiğı Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret eden Vali Ekinci, buradan Kiğı Devlet Hastanesine geçerek incelemelerde bulundu. Esnaf ziyaretleri esnasında karşılaştığı yaşlı bir teyzeyle birlikte çay içen ve sorun ve taleplerini dinleyen Vali Ekinci çocukları da ihmal etmedi; karşılaştığı çocuklarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.

Vali Ekinci ikinci olarak Adaklı ilçesini ziyaret etti

Kaymakam Muharrem Coşgun, Belediye Başkanı Zeki Işık  ve ilçe protokolünce karşılanan Vali Ekinci, Kaymakamlık makamına geçerek burada Kaymakam Coşgun’dan ilçe hakkında brifing almasının ardından belediye başkanlığını ziyaret etti. Belediye Başkanı Zeki Işık, belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret eden Vali Ekinci şunları söyledi: “Birbirinden güzel ilçelerimizde, içten, samimi ve misafirperver hemşerilerimizle bir arada olmanın sevincini yaşıyorum. Amacımız insanımızla yüz yüze gelerek sorunlarını ve taleplerini dinlemektir. Alacağımız dönütler kapsamında kamunun imkânlarını en kısa sürede vatandaşımız için seferber edeceğiz inşallah. Çünkü vatandaşımızın rahatı, huzuru ve memnuniyeti en büyük hedefimizdir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, dostluk ve kardeşliğimiz kaim olsun.”

Ziyaretlerinde Vali Ekinci’ye İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim ve İl Sağlık Müdürü M.Emin Gündoğdu eşlik etti.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-