Genç'te 12 yatırımın açılışı yapıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde yapılan ve toplam yatırım bedeli 232,7 milyon TL olan 12 yeni yatırımın açılışı yapıldı.
Genç'te 12 yatırımın açılışı yapıldı

Genç ilçesinde 2018 yılında tamamlanan 232,7 milyon TL değerinde 12 yatırım için toplu açılış töreni düzenlendi. Törene, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, siyasiler ve kurum temsilcileri katıldı.

Genç Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde yapılan toplu açılış töreni İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur-an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

Esas amaçlarının yapılan hizmetlerle Gençlilerin yüzünde oluşacak tebessümü görmek olduğu belirten Vali Kadir Ekinci, "Bugün Genç ilçemize toplam 232 milyon 700 bin TL değerinde 12 yatırımı halkımıza buluşturmanın mutluluğunu duyuyorum. Rabbimize bizlere sunduğu bolluk ve bereket için ne kadar hamdetsek azdır. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde hepimizin takip ettiği gibi devasa yatırımlar yapılıyor. Bir bir açılışlar yapılıyor ve milletimizin hizmetine sunuluyor. Bu bereketli günlerde bu bolluk günlerinde Bingöllümüzde nasibini alıyor" dedi.

Son olarak kürsüye davet edilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz şunları söyledi: “Yaklaşık 233 milyon liralık bir yatırım bedeli ile bugün Genç’li kardeşlerimizin huzurundayız. Bu bereket ve bolluk günleri için Cenabı Allah’a şükrediyoruz. Bunlar ilçelere kimlik kazandıran yatırımlardır. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Bingöl’ümüze ve Genç İlçemize hayırlı olsun.”

Toplu açılış töreni yapılan duanın ardından temsili açılış için kurdele kesimi ile sona erdi.

Kategori: Genç
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-