Bir haftadır devam eden açılışların son günündeyiz
Karlıova'da yapılan toplu açılış töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bir haftadır devam eden açılışların son günündeyiz. Karlıova’da 45 milyon TL değerinde 18 yatırımın açılışını yapıyoruz. Bingöl genelinde ise eski parayla yaklaşık yarım katrilyonluk 81 yatırımın açılışını yapıyoruz." dedi
Bir haftadır devam eden açılışların son günündeyiz

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yapılan toplam yatırım bedeli 45,1 Milyon TL olan 18 yeni yatırımın toplu açılış töreni yapıldı.

Karlıova’da düzenlenen açılış törenine Bingöl Valisi Kadir Ekinci, AK Parti Gn. Bşk. Yrd. ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ve Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek katıldı.

Hükümet Konağı bahçesinde yapılan açılış töreni İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur-an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Karlıova İlçemize yapılan ve Toplam Yatırım Bedeli 45,1 Milyon TL olan 18 yeni yatırım ile ilgili sinevizyon gösterimi izlendi.

Açış ve selamlama konuşmasını yapan Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, “Son beş yılda kamu ve özel sektörün gayretleri ile Karlıova ilçemiz sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda ciddi bir mesafe kat etti. Bu yatırımların gerçekleşmesinde bizlere desteklerini esirgemeyen Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Her daim yanımızda olan ve bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Yapımı tamamlanan 18 yeni yatırım ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 Bir haftadır devam eden açılışların son günündeyiz

Son olarak kürsüye davet edilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ise şunları söyledi: “Soğuk bir kış gününde oluşturduğunuz bu sıcak ortam için teşekkür ediyoruz. Bugün, bir haftadır devam eden açılışların son günündeyiz. Karlıova’da 45 milyon TL değerinde 18 yatırımın açılışını yapıyoruz. Bingöl genelinde ise eski parayla yaklaşık yarım katrilyonluk 81 yatırımın açılışını yapıyoruz. Bizim için bütün ilçelerimiz birdir. Bizim zihniyetimiz ‘yaradılanı yaradandan ötürü sevme zihniyetidir. Hiçbir farklılık gözetmeden insana hizmet etme zihniyetidir. Süreç içinde Karlıova’ya çok güzel eserler kazandırdık. Adeta Karlıova yeniden inşa edildi. Bugün açılışını yapacağımız 18 yeni yatırımın Karlıova İlçemize hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum.”

Karlıova’da yapılan toplu açılış töreni yapılan duanın ardından temsili açılış için kurdele kesimi ile sona erdi.

 

Kategori: Karlıova
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-