Vali Ekinci ve Başkan Barakazi, FKA toplantısına katıldı
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı ‘nın 2019 yılı Mart ayı yönetim kurulu toplantısı Tunceli'de yapıldı.
Vali Ekinci ve Başkan Barakazi, FKA toplantısına katıldı

Vali Kadir Ekinci ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Tunceli’de gerçekleşen Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel başkanlığında yapılan toplantıya Vali Ekinci ve Barakazi yanısıra Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Malatya Valisi Aydın Baruş, illerin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, " Bugün TRB1 Bölgesinin kalkınmasına ve rekabet gücünün geliştirilmesine yönelik proje havuzunun güçlendirilmesi doğrultusunda uygun proje önerilerinin fizibilite ve eklerinin hazırlanması amacıyla hazırlanan 2019 yılı Fizibilite Desteği Programı ve bölgedeki kurum ve kuruluşların, bölgesel kalkınma için önem arz eden çalışmalarında eksikliğini duydukları teknik alanlara yönelik eğitimler düzenlenmesi ve ilgili alanlara yönelik uzman desteği sağlanmasına yönelik uygulanacak 2019 Yılı Teknik Destek Programı taslak rehberlerini değerlendireceğiz. Toplantımızda Ajansın devam eden faaliyetleri ile ilgili konular ve diğer gündem maddeleri görüşülecek ve bazı idari konularda ilgili kararlar alacağız." dedi.

Ajansın devam eden faaliyetleri ile bazı gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, idari konularda kararlar alınmasının ardından sona erdi.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-