Özel çocuklara anlamlı ziyaret
Özel çocuklara anlamlı ziyaret

Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun ile üniversite öğrencileri, Özel Eğitim İş ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, burada eğitim gören özel öğrencilerle vakit geçirdi.

Okul Müdürü Mehmet Tokuş tarafından karşılanan Prof. Dr. Olgun ve beraberindekiler, özel öğrencileri, eğitim gördüğü sınıfları ve uygulama alanlarını yerinde görüp, öğrencilerle vakit geçirdiler.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Olgun; “Bugün özel bir okulumuzun en özel öğrencilerini ziyaret ettik. Okul Müdürümüz Mehmet Tokuş Beyin ev sahipliğinde fedakâr ve idealist öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Özel durumları nedeniyle özel bir eğitim uygulanan çocuklarımızın emin ellerde eğitildiklerini gördük. Bir toplumun medeniyet düzeyi, o toplumun hastalarının, yaşlı ve çocuklarının korunup kollama yeteneği ile yükselir. Özel Eğitim İş ve Uygulama Merkezi Müdürlüğümüzde bunun böyle olduğunu gördük. Başta müdürümüz olmak üzere öğretmen ve yavrularımıza başarı dilerken, onlara yalnız değilsiniz demek istiyorum” dedi.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-